x


Yellow Hotline

0755 11 44 11

info@printis.ro


v2015.03.11.4.000.a

.

Printis Romania - Despre noi

Printis Romania reprezinta in proiect pilot cu posibile ramificatii extraordinare in domeniul de print si semnalistica. 

Acest proiect se adreseaza nevoilor reale ale micilor intreprinzatori - adevaratul motor al economiei din orice tara dezvotata - se lovesc de mari dificultati cand vine vorba de promovarea imaginii si produselor.

Conceptul printis se imparte astfel in 3 ramuri:

  1. Printis - Companie internationala de print care prin centralizarea comenzilor reuseste sa aduca pe pietele europene cele mai mici preturi pentru produsele publicitare cheie de care au nevoie micii intreprinzatori. 
  2. StudentPrint - Centre de print dedicate studentilor. Acestea se deosebesc de conceptele existente pe piata prin adaptarea stricta la nevoile studentilor oferind

    • Multiplacere si legare de documente si carti la preturi avantajoase.

    • Print alb negru si color la cel mai avantajos pret.

    • Plotare, ArtPrint, FotoPrint, Laminare, ID-Photo, CD-Print etc.

  3. ******** - Retea nationala de microcentre de print cu produse standard si ecologice in portofoliu avand in paralel si rolul de centre de distributie si comanda pentru produsele Printis. In reteaua noastra veti gasi o gama variata de 210 produse, perfect adaptate atat nevoilor firmelor cat si oricui: Copiere, printare, plotare, laminare, Poze de identiate, Stampile, Carti de vizita etc.

Vizitati-ne constant pentru utlimele informatii.

echipa Printis
x
Sistemul de comenzi va directiona automat mesajul tău către un consultant specializat în produsul pe care îl vizualizezi în acest moment. Dacă specifici în detalii mai multe produse, ca de exemplu flyere, rollup, casete luminoase și bannere atunci mesajul tău va fi automat direcționat către persona potrivită care te poate ajuta cu cât mai multe produse de producție publicitară menționate, atât oferindu-ți promoții, cele mai mici prețuri sau consultanța aferentă și care îți va face legătura cu specialiștii aferenți altor competențe decât ale sale.