x


Yellow Hotline

0755 11 44 11

info@printis.ro


v2015.03.11.4.000.a

.

Politica de vanzari

Politica de vanzari printis este una simpla si transparenta: Pornim de la preturile minime iar produsele sunt prezentate in oferta noastra sub forma de pachete. La achizitionarea unui numar mai mare de pachete veti beneficia automat de discountul maxim iar agentiile media care au un contract de parteneriat cu noi vor primi si un discount bazat pe istoricul ultimelor 3 luni.

Verba volant, scripta manent

Incepand cu 01.01.2013 politica Printis™ aplicata pentru toate comenzile este de confirmare in scris a comenzii. Atat clientul este rugat fie sa trimita comanda prin email sau sa dea un mesaj de confirmare ca raspuns agentului cu care lucreaza pentru asigurarea unui numar cat mai mic de greseli in comunicare.
x
Sistemul de comenzi va directiona automat mesajul tău către un consultant specializat în produsul pe care îl vizualizezi în acest moment. Dacă specifici în detalii mai multe produse, ca de exemplu flyere, rollup, casete luminoase și bannere atunci mesajul tău va fi automat direcționat către persona potrivită care te poate ajuta cu cât mai multe produse de producție publicitară menționate, atât oferindu-ți promoții, cele mai mici prețuri sau consultanța aferentă și care îți va face legătura cu specialiștii aferenți altor competențe decât ale sale.