x


Yellow Hotline

0755 11 44 11

info@printis.ro


v2015.03.11.4.000.a

.

Informatii generale

PAGINA IN CURS DE ACTUALIZARE

Următoarele reguli trebuie respectate in realizarea graficii pentru tipar:

  1. Dimensiunea - La dimensiunea aleasă (spre exemplu A6 105mm x 148mm) se vor adăuga pe fiecare latură 3mm bleed. (Acest bleed de 3mm va fi îndepartat din produsul finit și are menirea de a eliminea inconsistentele apărute la tăiere. Astfel grafica în exemplul de mai sus ar trebui să se încadreze in 111mm x 154mm, urmând ca produsul finit livrat către tine să rămâna la dimensiunea de  A6 105mm x 148mm dupa îndepartarea celor 3+3+3+3 mm suplimentari de pe fiecare latura.
  2. Grafica - Grafica trebuie furnizată la o rezoluție de 300dpi CMYK păstrandu-se o distanta de 3-4mm in fiecare margine făra continut vital (text) deoarece pot aparea unele mici erori la tăiere (safezone).
  3. Recomandări cromatice pentru ofset - Se recomanda folosirea de K-100% pentru scrisul negru sau liniile subtiri si CMY-60%+K-100%-BLACK pentru zonele mari de negru.
  4. Hârtia - Pentru majoritatea produselor (inclusiv Flyere si Pliante) folosim o hârtie ușor cartonată cu o greutate de aproximativ 150g/mp si un nivel mediu de luciu. Această hârtie este ideală pentru a oferi senzatia de calitate atunci cand este tinuta in mână și mai ales comparată cu alte printuri.
x
Sistemul de comenzi va directiona automat mesajul tău către un consultant specializat în produsul pe care îl vizualizezi în acest moment. Dacă specifici în detalii mai multe produse, ca de exemplu flyere, rollup, casete luminoase și bannere atunci mesajul tău va fi automat direcționat către persona potrivită care te poate ajuta cu cât mai multe produse de producție publicitară menționate, atât oferindu-ți promoții, cele mai mici prețuri sau consultanța aferentă și care îți va face legătura cu specialiștii aferenți altor competențe decât ale sale.