x


Yellow Hotline

0755 11 44 11

info@printis.ro


v2015.03.11.4.000.a

.

despre Flyere

Fiind o companie multiprofil, oferta noastră a fost structurată ușor diferit față de cea obișnuită pe piața din România, luând în considerare atât caracteristicile speciale ale acesteia cât și experiența de marketing și studiile internaționale din domeniu. În baza acestor criterii dorim să vă oferim câteva sfaturi dar și să vă justificăm structura ofertei noastre:

Cantitatea - trebuie aleasă cu grijă luând în considerare criteriile de mai jos. În cele mai multe cazuri există costuri 

I:  Pot alege alt tip de hartie sau o alta cantitate decat ce apare in oferta standard?
R: Da, dar avand in vedere ca trebuie deschis un ciclu separat de productie pentru acesta costurile pot fi mult mai ridicate. 

I:   Ce se intampla daca nu doresc tiparul fata verso?
R:  Datorita ciclului de productie noi vom tipari intodeauna atat fata cat si verso pentru comenzile standard, motiv din care pretul nu se va modifica chiar daca lasam spatele alb. Cu toate acestea va recomandam pentru un aspect mai placut sa alegeti o culoare sau un motiv pentru verso.

I:  Daca doresc sa tiparesc mai multe modele de flyer, cum vor fi acestea tarifate. 
R:  Toate flyerele dintr-un pachet trebuie sa fie identice. Astfel daca ati comandat un pachet de 5000 de flyere si doriti sa tipariti 2 modele a cate 2500 acest lucru nu va fi posibil, fiind necesara achizitionarea a 2 pachete de cate 2500.

x
Sistemul de comenzi va directiona automat mesajul tău către un consultant specializat în produsul pe care îl vizualizezi în acest moment. Dacă specifici în detalii mai multe produse, ca de exemplu flyere, rollup, casete luminoase și bannere atunci mesajul tău va fi automat direcționat către persona potrivită care te poate ajuta cu cât mai multe produse de producție publicitară menționate, atât oferindu-ți promoții, cele mai mici prețuri sau consultanța aferentă și care îți va face legătura cu specialiștii aferenți altor competențe decât ale sale.